Voorstelling

Dr. Rooseleer Jonas


•Algemene psychiatrie

•Psychoanalytische Psychotherapie

•Talen: Nederlands en Engels

Dr. Rooseleer is geneesheer-psychiater en psychotherapeut. Hij studeerde geneeskunde aan de KULeuven en bekwaamde zich tot docent voor het biomedisch onderwijs. Hij promoveerde tot geneesheer-specialist in de psychiatrie aan het UPC KULeuven te Kortenberg. Daarnaast volgde hij een vierjarige postgraduaatsopleiding in de psychoanalytische psychotherapie (KULeuven), met extra onderdelen in Dynamic Interpersonal Therapy en de Mentalisation Based Therapy. Hij volgde een postgraduaatsopleiding (VUB) tot duikgeneesheer om zich op te leiden voor medische keuringen en psychiatrische herkeuringen van diepzeeduikers. Dr. Rooseleer specialiseerde zich voornamelijk in het werken met affectieve stoornissen (depressie, burn-out, bipolaire depressie) en persoonlijkheids-moeilijkheden. Eveneens heeft hij ervaring in diagnostiek en behandeling van AD(H)D bij volwassenen. Vanaf 2015 vestigde dr. Rooseleer zich als psychiater en psychotherapeut in zijn privé-praktijk te Sint-Martens-Lennik. Daarnaast werkt dr. Rooseleer als psychiater in het MPC Sint-Franciscus en de VZW Zonnelied te Roosdaal. Hij is als extern supervisor verbonden aan de postgraduaatsopleiding "geestelijke gezondheid bij mensen met een verstandelijke handicap" aan de faculteit Psychologie en Pedagogie van de KULeuven. Dr. Rooseleer is lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie (VVP), buitengewoon lid van de Vlaamse Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie (VVK), werkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische therapie (VVPT) en lid van de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP). 


Momenteel is er voor dr. Rooseleer geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Wanneer aanmeldingen opnieuw mogelijk zijn zal dit op deze website verschijnen. 

Bonduelle Lisa


•Klinische Psychologie

•Psychoanalytische Psychotherapie

•Talen: Nederlands en EngelsLisa Bonduelle is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze studeerde klinische psychologie aan de VUB (2003-2008) en vervolgens klinische seksuologie aan de KUL (2008-2010). Ze volgde de universitaire postgraduaatsopleiding in de psychoanalytische psychotherapie (2012-2016). Lisa specialiseerde zich vooral in affectieve en interpersoonlijke/relationele problemen.

Naast haar werk in de praktijk Pilas werkt Lisa als psycholoog in MFC Levenslust te Lennik. Lisa is aangesloten bij de psychologencommissie en is erkend klinisch psycholoog.

Copyright  ©  All Rights Reserved